The iris
EEN PLAATS WAAR CREATIVITEIT EN INTERNATIONALE SMAKEN ELKAAR ONTMOETEN
VOEDSELCONCEPT
Het menuconcept van The Iris is eigentijds en fantasierijk, geïnspireerd op een boeiend multicultureel culinair erfgoed. Het is geïnspireerd op de moderne Aziatische, Zuid-Amerikaanse en Europese keuken en richt zich op eenvoud en spontaniteit. Geen sensatiezucht: gewoon ongelooflijke wereldsmaken – denk aan wasabi, komijn, gember – creatieve combinaties en elegante presentatie.
ROBATA GRILL
SEIZOEN & LOKAAL
HET VOEDSEL DELEN
DRANKJESCONCEPT
The Iris biedt een eigentijdse, opwindende en toch verrassend beknopte drankenkaart – zoals het gezegde luidt: het is de kwaliteit en niet de kwantiteit die telt. Hier worden dranken geselecteerd op hun ethische kenmerken en hun superieure kwaliteit en smaak, en ze worden gepresenteerd met onze gebruikelijke flair en stijl.
De kaart bestaat volledig uit originele dranken, zodat u een unieke ervaring beleeft. Onze drankenkaart is de perfecte samensmelting van stijl en inhoud.
Duurzame leveranciers
COCKTAILS & MOCKTAILS
Wijnen met een zuiver geweten
ONZE LOKALE PARTNERS
Onze visie is dat het eten van The Iris past bij de fundamentele waarden van het hotel, en ethische en milieutechnische toetsing doorstaat. Ons eten heeft een verhaal, heeft betekenis, en is gemaakt met pure passie.